Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Intr-o cratita pune apa cu sare,cand da in clocot adaugam spanacul spala foarte bine si il inabusim aprox 5 minute,apoi il punem intr-o strecuratoare.
Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in putin uleiu,se adauga ciupercile curatate,stropite cu zeama de lamaie si tocate; se calesc impreuna 5 minute si se adauga spanacul scurs si tocat. Amestecul se tine 10 minute pe foc amestecan incontinuu.
Intr-o craticioara se aseaza ½ din compozitia de spanac,1 rand de felii subtiri de cartofi si spanac. Se acopera totul cu apa si se fierbe la foc mic 25-30 minute,adaugand apa calda din cand in cand. In ultimele 5 minut se pun ouale(in spanac se fac 3-4 adancituri si se sparg ouale),se acopera cu un capac si se tine pe foc pana sunt gata.
Pofta Buna!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult